Horen zien zwijgen : junior : het partyspel voor coole kids! (Beek : University Games, 2017)
Ja? Nee?, Zeg eens euh! • Ik zie, Letterlotto • Tekenen, Uitbeelden De wereldberoemde aapjes van Horen Zien Zwijgen gaan op avontuur. Probeer als eerste het juiste aapje te grijpen en los de bijbehorende opdracht zo goed mogelijk op. Maar opgelet, de hindernissen maken de reis er niet gemakkelijker op! Slaag jij er als eerste speler in om jouw aapje terug veilig thuis te brengen?
Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden