Like my like : social media guerilla - Coudenys, Hannes, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2016)
Digitale duizendpoot Hannes Coudenys krijgt elke dag vragen over social media. Hoe kan je doorbreken als vlogger? Kan je een job vinden via sociale netwerken? Kan je geld verdienen met Snapchat? En waar haal je steeds opnieuw de inspiratie om te posten? In 'Like my like' geeft hij zijn geheimen prijs in een taal die ook voor social media nitwits verstaanbaar is. Hannes Coudenys is de bezieler van de succesvolle blog 'Ugly Belgian Houses' en ontwikkelt creatieve social mediastrategieën voor o.a. Pukkelpop, VRT, Mortierbrigade,... met z'n bedrijf Hurae.