Wiskidz : toetsmap : 4e leerjaar. (Averbode : Averbode, 2017)
Wiskidz is onze effectieve en motiverende methode waarmee alle kinderen vlot wiskunde leren. Zinvol individualiseren: differentiatie naar tempo, niveau en didactische aanpak Leerspellen en digitale oefeningen om op een speelse manier te automatiseren Zelfevaluatie en goed onderbouwde toetsen Functioneel kloklezen vanaf het 1e leerjaar Sterke leerlijn probleemoplossend denken Optimale didactische en praktische ondersteuning
Doelgroep: Wiskunde, lager onderwijs