Aagje ontdekt 1 : natuur en techniek voor kleuters : voor de instapklas en de eerste kleuterklas. (Averbode : Averbode, 2017)
Een map voor de jongste kleuters. Inhoud - Handleiding met duidelijke foto's - 10 praatplaten - 40 stappenplannen - 10 keer 9 themakaartjes - 50 werkblaadjes - Oneindig veel tips om de thema's in de klas tot leven te brengen Ontdek samen met Aagje de wondere wereld van natuur en techniek. Elke maand een ander thema, elke maand een ander avontuur. Kijk, luister, voel, verzamel en ontdek. Breng de natuur mee naar de klas en geniet. Prikkel de nieuwsgierigheid van uw kleuters en laat hen zelfstandig te werk gaan. Met aandacht voor sociale vaardigheden, taal, wiskunde, schrijfmotoriek en fijne motoriek. Werk aan techniek in 10 boeiende thema's uit de natuur: - natuur - aarde - stenen - bomen - sneeuw en ijs - lucht en wind - bloemen en planten - zon - dieren - water
Doelgroep: natuurwetenschappen, natuur en techniek, kleuteronderwijs