Het allerleukste voetbalboek - Andrews, John, ....-; Nyari, Daniel (ill.), ....- (Utrecht : Kosmos, 2016)
Het allerleukste voetbalboek van John Andrews staat vol verrassende feiten en weetjes over voetbalclubs, de (ster)spelers en de internationale en nationale kampioenschappen. En dit zou het allerleukste voetbalboek niet zijn als al deze bijzondere feiten niet gepresenteerd zouden worden in prachtige infographics en leuke illustraties. Het voetbalboek geeft antwoorden op vragen als: Hoe doe je de Cruijff-turn? Wie is er beter: Messi of Ronaldo? Wie heeft de meeste rode kaarten ooit gekregen? En wie scoorde de snelste hattrick? Andrews wekt de wereld van het voetbal tot leven. Of het nu gaat om de langste, de kortste, de oudste, de jongste, de rijkste, snelste of meest bijgelovige speler in het spel, je vindt het hier allemaal.
Voetbal
Keywords: Voetbal; Balsport