101 antwoorden op stress en burn-out - Swinnen, Luc, ....-; Coeckelbergh, Dirk A. J., 1957- (Kalmthout : Van Halewyck, 2017)
Burn-out. Als geen ander kennen Luc en Dirk het onderwerp: als sprekers en auteurs, Luc ook als consulent. Stress en stretching zijn hen niet vreemd. 1001 antwoorden op stress en burn-out is niet zomaar nog een boek over stress en burn-out. Door het Q&A-principe is het een praktische publicatie waarin al je vragen over het onderwerp eindelijk worden beantwoord. Wat zijn bijvoorbeeld de eerste signalen van een burn-out? Kun je er van te veel studeren ook een krijgen? En hoe ga je om met mensen die het maar aanstellerij vinden? 1001 antwoorden op stress en burn-out is geschreven voor mensen met én zonder ervaring. Als je al een burn-out hebt gehad, zul je veel hebben aan de structuur en de methodiek van werken en informeren. Heb je er nog geen gehad, dan duik je er meteen best in, want de kans is groot dat je er ooit een krijgt of iemand kunt bijstaan die er een heeft. Bij burn-out geldt nog meer dan bij elk medisch fenomeen: beter voorkomen dan genezen.
Keywords: Burn-out.