De Harada methode : de sleutel tot succes ben je zelf ! - Lippens, Jim, ....- (Utrecht : Mijnbestseller, 2012)
Succes is een vaardigheid,een wetenschap! * Een burn-out nabij? Breng jezelf terug in balans! * Een stap-voor-stap proces voor het bepalen en realiseren van persoonlijke en professionele dromen/doelen * Zelfsturendheid, de menselijke kant van Lean * 's Werelds beste methode om iemand tot zijn/haar diepste mogelijkheden te ontwikkelen * Van medaillewinnaars in sport naar de werkvloer * Leidinggevenden helpen effectieve coaches te worden Een gids naar een uiterst succesvol leven! - Takashi Harada - Norman Bodek
Zelfsturendheid - de menselijke kant van Lean