Krachttraining met je eigen lichaamsgewicht : het complete bodyweight trainingshandboek : de meest doeltreffende krachtoefeningen zonder toestellen - Gärtner, Daniel, ....- (Aartselaar : Deltas, 2016)
Bodyweight training: overal toepasbaar en uiterst effectief! Je lichaam is het perfecte fitnessapparaat: je kunt met je eigen lichaamsgewicht zeer effectief trainen - altijd en overal. Door de moeilijkheidsgraad van de oefeningen en de trainingsfrequentie geleidelijk op te voeren, wordt je lichaam sterker, leniger en gezonder. Daarvan profiteer je ook in het dagelijks leven. In dit boek vind je veel verschillende oefeningen waarmee je het hele lichaam of gericht bepaalde spiergroepen kunt trainen. Dankzij individuele trainingsschema's kun je direct met je work-out beginnen.
Keywords: Krachttraining