Oefenboek sportmassage - Snellenberg, Willem, ....- (Amsterdam : Kosmos, 2016)
Een gewijzigde, sterk uitgebreide herdruk van een oefenboek voor sportmassage, te gebruiken bij het 'Basishandboek sportmassage'* als voorbereiding op het NGS-examen Sportmassage. Opgenomen zijn: lesrooster, oefen- en studieopdrachten, multiple-choice-vragen, leerdoelen, het NGS-examenreglement, toetsen, examenopdrachten, exameneisen en zes theorie- en praktijkexamens. Een uitstekend oefenboek dat aan alle theoretische en praktische eisen voldoet.
Een oefenboek, te gebruiken bij het Handboek Sportmassage als voorbereiding op het examen Sportmassage van het NGS. Opgenomen zijn een lesrooster, oefenopdrachten, meerkeuzevragen per les, leerdoelen van de afzonderlijke lessen en vakken. Dit alles in overeenstemming met de leerdoelen van het NGS-examen. Het NGS-examenreglement, toetsen, examenopdrachten, zes theorie-examens en zes voorbeelden van praktijkexamens staan tevens in dit boek. Geschikt voor de professionele beoefenaar.
Keywords: Sportmassage ; kine ; revalidatie