Opruimen maakt gelukkig! : handige stappenplannen van A tot Z - Mentink, Annelies, ....- (Antwerpen : MBooks, 2017)
Je hebt weinig spullen nodig om gelukkig te zijn. Tijd, dát is ons kostbaarste bezit.' Als professional organizer en als eerste minimaliseercoach van België is Annelies Mentink ervan overtuigd dat er geen speciale talenten nodig zijn om op te ruimen. En wat meer is, er zijn ook geen foute manieren. Je hoeft er alleen maar aan te beginnen, stap voor stap. Dit is dus geen theoretisch handboek over opruimen, maar een lijst van effi ciënte en praktische stappenplannen bij het opruimen en organiseren van spullen of zelfs van de rommel in je hoofd. Van het Administratieve kluwen van jouw papieren tot het creëren van zen op Zolder. Pik er die plannen uit die jij het belangrijkst vindt, en je krijgt het grootste cadeau van onze maatschappij terug: tijd. Tijd om te besteden aan zaken die er voor jou écht toe doen. En dát maakt ons gelukkig!