Krullenbol : set klassikaal materiaal. (Brugge : Die Keure, 2017)
Alle materiaal voor klassikaal gebruik is afgebeeld op stevige A3-kaarten. Schrijfpatroonkaarten A-kant: schrijfpatronen B-kant 3+: doekaarten 4+ en 5+: kopieerblad of stappenplan Schrijfhoudingskaart Schrijfhoudingspictogrammen Kleikaarten (3+ en 4+) of vouwkaarten (5+)
Auteur: Dorine Cleve
Lichaamscontrole - lichaamsbewustzijn - oog-motorische vaardigheden - lichaamskennis
Keywords: Schrijven ; Kleuteronderwijs -- Didactiek