Rekensprint : basis : automatiseren van basisvaardigheden voor rekenen tot 100. ([s.l.] : Uitgeverij Schoolsupport)
Doos met Handleiding Diagnostische rekentoets Instapschema Toetsoverzicht Registratieformulier en ‘aftekenschema' (formaat A4) 40 Weekkaarten met telkens 4 oefenmomenten met exact beschreven automatiseringsoefeningen: tellen, getallen, sommen (formaat A4) 17 Doosjes (95 x 65 mm) met sprintkaartjes met daarop een som en op de achterkant de uitkomst én de gewenste uitkomst in deelstappen In een stevige kunststof opbergdoos (formaat 310 x 225 x 60 mm).
Rekensprint BASIS IB/RT-set * Een kant-en-klaar RT-pakket voor rekenzwakke leerlingen * Automatiseringsproblemen tot 100 Inclusief: * aanvulling met een digibord versie voor groeps- of klassikaal gebruik, * koppeling met de Bareka-toets en het rekenmuurtje voor de visualisering van de basale rekenvaardigheden, * inclusief individuele instap- en voortgangstoets * automatiseren van tijd, * vernieuwde weekkaarten met een instapschema volgens het rekenmuurtje. Rekensprint is een kant-en-klaar RT-pakket voor rekenzwakke leerlingen. Speciaal ontwikkeld voor begeleiders die resultaat willen boeken met leerlingen met automatiseringsproblemen tot 100 (basisbewerkingen). Deze rekentraining bevat een programma voor 40 weken met weekkaarten, volgformulieren en 14-sets sprintkaarten. De aanpak adviseert 4 keer per week 15 minuten oefenen. Deze aanpak is aantoonbaar succesvol en uitgebreid getest door verschillende AB'ers op verschillende scholen en met verschillende leerlingen. Voor welke leerlingen is rekensprint geschikt? Rekensprint is bedoeld voor kinderen vanaf januari groep 4 en kinderen van groep 5 en 6 met rekenproblemen.
Keywords: Rekenen ; basisonderwijs