Het survival handboek & mess tin : dé voorbereiding op iedere survivaltocht - Towell, Colin, ....- (Antwerpen : Kosmos, 2017)
Verpakt in een handige mess tin is Het Survival Handboek de perfecte gids voor in de wildernis. Dit handboek is geschreven door de voormalig SAS Combat Survival-instructeur Colin Towell. Het staat boordevol tips, technieken en essentiële informatie over hoe je overleeft in de vrije natuur en je je op elke outdoorsituatie voorbereidt. Over het plannen van een tocht, het maken van een overnachtingsplek, het plukken van de eetbare planten, het vangen van wild, navigeren en spoorzoeken, EHBO en reddingsoperaties. Kortom alles over overleven in gebieden van woestijn tot noord- of zuidpool, te land en op zee.
Trekking
Keywords: Survivaltechnieken