Gevaarlijke wensen - Chevreau, Éric, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Gevaarlijke wensen – Eric Chevreau (fantasie, avontuur, rampen) (1/12/2017) met tekeningen van Karl-Frédéric Dussart Theo's zus heeft verteld dat wensen kunnen uitkomen wanneer je met zijn allen wenst op hetzelfde moment. Toevallig willen Theo en zijn vrienden heel graag dat de toets aardrijkskunde niet plaatsvindt. Maar als je niet goed afspreekt wie wat precies zal wensen, dan kunnen er vreselijke dingen gebeuren…
Met tekeningen van Karl-Frédéric Dussart
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad