Leeuwenhart - Marien, Veronique, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
5. Leeuwenhart – Veronique Marien (andere cultuur) (15/12/2017) met tekeningen van Winnie Trekker Bij de Masai moeten alle jongens een leeuw doden om als man te worden aanzien. Maar één jongen kijkt daar helemaal niet naar uit. Hij zegt niet veel en tekent liever dan kattenkwaad uit te halen. Iedereen vindt hem raar. Niemand weet welk geheim hij bewaart…
Met tekeningen van Winnie Trekker
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad