Komp@s 6 : scheurblok. (Brugge : Die Keure, 2017)
Komp@s is méér dan een rekenmethode: de vijf domeinen en persoonsgebonden ontwikkeling komen systematisch aan bod. Komp@s biedt structuur: het vertrouwde weekschema biedt houvast en focust op de basis. Komp@s laat je de ontwikkeling van elk kind op de voet volgen: tijdens je les, na je toets en in je zorg Komp@s gaat voluit voor de individuele, leerlingspecifieke aanpak: herhalen en remediëren voor het behoeft, uitdagen en analoog inzichtelijk denken voor wie het kan. Komp@s focust op het begrip en gebruik van wiskundetaal: van handelen, over ver(ant)woorden naar noteren. Komp@s ondersteunt leerkachten en leerlingen met een waaier aan materiaal, zowel op papier als digitaal.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs