Het grote marcom inspiratieboek 2 : inspirerende verhalen en meningen uit het marketing- en communicatievak - Adformatie Groep (Alphen aan den Rijn : Adformatie Groep, 2017)
Voor de tweede keer hebben we een marketingboek samengesteld, vol inspiratie, meningen en nieuwe ideeën over marketing en communicatie. Want het vakgebied verandert, en jij moet ook mee met die trein. Maar in alle drukte is het soms lastig om nieuwe ideeën op te doen en op de hoogte te blijven van de beste trends. Daarom dit boek. Zodat je tijdens de vakantie of in het weekend je weer helemaal kunt opladen. In dit inspirerende boek de beste vergezichten door topcolumnisten, een kijk in de toekomst door marketinggoeroes, samenvattingen van marcombestsellers en de beste verhalen uit Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie.
Keywords: Communicatie; Marketing