Burn-out voor beginners : jij kunt het ook! - Van den Bossche, Arnout, ....-; Vantieghem, Bart, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Zegt je baas veel, maar doet hij weinig? Bekommeren de managers zich liever over hun dure bedrijfswagen dan over jouw arbeidsvreugde? Zuigen eindeloze vergaderingen al je enthousiasme weg? Raak je verstrikt in procedures waar zelfs Kafka van onder indruk zou zijn? Kortom: vraag je je op je werk soms af: wat dóé ik hier eigenlijk? Stop met wanhopen: Arnout staat paraat. Hij fileert genadeloos het kantoorleven zoals het is en geeft je talloze tips om te overleven in die menselijke jungle. Zo ontdek je onder meer: - Waarom werk altijd op hetzelfde bureau belandt (namelijk: het jouwe) - Wat het verschil is tussen een mens en een collega - Waarom de reply-to-all-knop een duivelse uitvinding is - Hoe je irritante mailtechnieken in je eigen voordeel gebruikt - En het belangrijkste: hoe je eindelijk goede koffie krijgt op kantoor.