Hoogstraat 13 - Gerard, Hilde E., ....- (Averbode : Averbode, 2017)
6. Hoogstraat 13 – Hilde E. Gerard (griezel) (12/01/2018) met tekeningen van Dave Vanroye 's Nachts waart er een geheimzinnige schim door Pieters nieuwe huis, die moddersporen achterlaat en de koelkast leeghaalt. In het dorp wordt beweerd dat het er spookt... Samen met zijn nieuwe buurmeisje Sien gaat Pieter op onderzoek.
Met tekeningen van David Vanroye
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad