Justine en de bedreigde walvis - Lafond, Marie-Hélène, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
5. Walvis in gevaar! Marie-Hélène Lafond – illustraties: Frédéric Thiry Justine brengt de kerstvakantie door in Mexico, samen met haar ouders en vierjarige broertje Matthew. Maar vakantie kun je het niet echt noemen. Haar ouders hebben zoals gewoonlijk een overvol programma voorbereid en sleuren haar overal mee naartoe: steden, parken, musea … alles is een bezoekje waard! Als haar moeder voor de laatste vakantiedag dan ook nog een walvisexcursie heeft voorzien, is Justine niet bijster enthousiast.
Met illustraties van Frédéric thiry
Leesniveau: AVI 6 - AVI E5