Rose de rozenfee en het eerste sneeuwklokje - Spee, Gitte, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Rosa de rozenfee woont in een grote roze roos. Maar de roos is bevroren en breekt af. Rosa tuimelt in de zachte sneeuw. Ze glijft over het ijs en geniet van de winter. Maar na een poos krijgt ze het koud. Ze kan niet meer ophouden met bibberen. Waar moet ze nu schuilen? En wordt het ooit weer lente?
Keywords: Seizoenen-Weer