Luuk en Lotje : het is winter! - Wielockx, Ruth, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Het is winter! De tweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin spelen. Ze doen een warme jas, wanten, een sjaal en winterlaarzen aan. Samen gaan ze de vogeltjes eten en drinken geven. Maar hé, wat gebeurt er? Opeens vallen er witte vlokjes uit de lucht! Wat kunnen Luuk en Lotje nu spelen?
Keywords: Seizoenen-Weer