Vind je ikigai : breng het Japanse geheim voor geluk in de praktijk - Miralles, Francesc, ....-; García, Héctor, ....- (Amsterdam : Boekerij, 2017)
Een praktische gids waarmee je je ikigai kunt ontdekken en activeren, het concept uit de oude Japanse wijsheid die de wereld aan het veroveren is. Na het ontdekken van het geheim voor een lang en gelukkig leven in Ikigai, "de reden van je bestaan' of je "levenspassie', keren Héctor García en Francesc Miralles terug naar de duizend jaar oude Japanse cultuur om een praktische methode te ontwikkelen waarmee je je levensdoelen kunt realiseren. Want hoe kun je je ikigai precies vinden? En als we onze ikigai hebben gevonden, hoe zorg je er dan voor dat je er elke dag naar leeft en erdoor geïnspireerd wordt en blijft? In Vind je ikigai worden deze vragen beantwoord. Het boek biedt verschillende routes met praktische oefeningen waarmee je doelen naar de juiste eindbestemming worden gebracht. En tegelijkertijd zorgt deze methode ervoor dat je onderweg naar deze bestemming geluk en welzijn zult ervaren.
Levenskunst ; boeddhisme - Voeding en gezondheid - Levensverlenging - Jong blijven