De kleine vloggen voor Dummies - Van Galen, Gerda, ....-; Bruins, Evelien, ....- (Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2017)
Iedereen die kan praten, kan vloggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je vlogs veel bekeken worden, en dat je zelf het vloggen leuk blijft vinden? In 'De kleine Vloggen voor Dummies' leer je er alles over, en natuurlijk komen alle technische aspecten van het vloggen aan bod: monteren, scripts gebruiken, je kanaal inrichten en nog veel meer.