Hoeveel nachtjes tot kerstmis? - Braun, Sébastien, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Auteurs: Sébastien Braun & Mark Sperring Kleine Pip kan niet wachten tot het Kerstmis is! Papa Brom legt uit dat hij nog enkele nachtjes moet slapen. Gelukkig maar, want er is nog veel voor te bereiden.
Keywords: Kerstmis