Handboek voor digitale slagkracht - Van der Lans, Bas, ....-; Van Eekhout, Robert, ....- (S.l. : Van ons, 2017)
Handboek voor Digitale slagkracht stop verspilling en grijp de kansen van het digitale tijdperk Of je nu aannemer of uitvaartondernemer bent, en of je nu mayonaise, rollators of kinderwagens produceert of auto's, taarten, bh's of EHBO-cursussen verkoopt; de Digitale Slagkracht Methode is jouw blauwprint voor meer omzet in het digitale tijdperk. Dit boek geeft je zelfvertrouwen en stappenplannen om jouw serieuze MKB-club vanaf 1 miljoen omzet serieus te doen groeien. Ondernemer of marketing communicatie specialist: stop met verspilling en laat dit jouw handboek zijn.
Keywords: Ondernemen