Aan de slag met kamishibai - Umans, Inge, ....- (Wielsebeke : De Eenhoorn, 2017)
Praktijkgericht handboek over deze Japanse verteltechniek - Voor leesbevorderaars en leerkrachten basisschool en NT2 - Promotie: Inge Umans biedt vormingen aan rond kamishibai Praktische gids over het gebruik en de voordelen van werken met kamishibai in het onderwijs. Dit handboek toont op een duidelijke en praktijkgerichte manier hoe je als leerkracht en leesbevorderaar met kamishibai aan de slag kan. Met tips over hoe je een persoonlijk verhaal in kamishibai-vorm kan omzetten. Geschikt voor leerkrachten kleuteronderwijs, lagere school en lerarenopleiding. Bevat ook bruikbare tips voor de lessen NT2 (Nederlands voor Anderstaligen).
Kamishibai - met foto's van Christophe Simoen
Keywords: Voorlezen