Guide de communication en français : 100% FLE - Martins, Cidalia, ....-; Mabilat, Jean-Jacques, ....- (Paris : Didier, 2014)
Taalcursus Frans, raadpleging in het Frans Oorspr. versch. als: Conversations : pratiques de l'oral Doelgroep: jongeren en volwassenen, niveau A1, A2, B1 en B2 Audiomateriaal (75 modeldialogen) downloadbaar op website www.centpourcentfle.fr Met index in 7 talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Chinees, Japans en Arabisch
Keywords: Franse taal ; taalcursussen