Zonnebril op een bewolkte dag - Haen, Anaïd, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
7. Zonnebril op een bewolkte dag - Django Mathijsen en Anaïd Haen (misdaad, detective) met tekeningen van Aart Cornelissen (9/02/2018) Hugo wil graag detective worden. Hij doet zijn best om al zo veel mogelijk te oefenen. Op een bewolkte dag ziet hij een vrouw op de tram met een zonnebril. Dat is verdacht! Hugo volgt haar en komt zo ongewild in een spannend misdaadverhaal terecht.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad