Het kattenparadijs - Nederlof, Bianca, 1980- (Averbode : Averbode, 2018)
6. Het kattenparadijs Bianca Nederlof In de wijk waar Saar en Daan wonen, verdwijnen alle katten één na één. Wat is er met ze gebeurd? Wie heeft iets gezien? Saar en Daan gaan op onderzoek uit …
Leesniveau: AVI6 - AVI:E5