Je bent mijn lieve schattebout! - Norac, Carl, 1960- (Wommelgem : Van In, 2017)
FEBRUARI: Jij bent mijn lieve schattebout! Auteurs: Carl Norac & Claude K. Dubois Als Lola vertelt dat haar ouders haar soms hartje, prinsesje of schattebout noemen, barsten Lisa en de anderen in lachen uit. Opeens is Lola niet meer vrolijk. - Thema: gevoelens.
Keywords: Gevoelens-Gedrag