De magische schort - Metzmeyer, Catherine, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Averbode : Averbode, 2017)
Noa is heel nieuwsgierig als ze vraagt waarom oma altijd een schort draagd. Het is een magische schort, die alles kan. En daar droomt Noa ook wel van!
Keywords: Avontuur