Poverty is not a game : handleiding voor leerkrachten - Kearney, Caroline, ....- ([Brussel] : Koning Boudewijnstichting, 2010)
Poverty is not a game (PING) is een van de twee educatieve hulpmiddelen die GriN en het European Schoolnet hebben gemaakt. Naast het game zelf is er deze handleiding, gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid.
Keywords: armoede