La prochaine fois : roman - Levy, Marc, ....- (Paris : Pocket, 2017)
Kunstkenner Jonathan Gardner is zijn hele leven al op zoek naar het laatste schilderij van de beroemde Russische schilder Vladimir Radskin. Hij voelt een bijna bovennatuurlijke band met deze schilder. Tijdens zijn zoektochten ontmoet hij Clara in Londen tot wie hij zich bijzonder aangetrokken voelt. Beiden hebben het gevoel elkaar al eens eerder te hebben ontmoet, maar wanneer? In een vorig leven...? In een spannende race tegen de klok, reizend van Londen, naar Boston, Parijs, Florence en weer terug, ontrafelen zij samen de waarheid die achter het laatste schilderij van Radskin verborgen zit, daarbij gemanipuleerd en tegengewerkt, zelfs tot de dood erop volgt, door kwade geesten, die vinden dat Clara gestraft dient te worden voor iets dat zij in een vorig leven gedaan zou hebben. In deze spannende roman lopen realiteit en surrealisme door elkaar. Dit vierde boek van de auteur is zeer knap in elkaar gezet. Zijn eerste boek 'Et si c'était vrai'* kreeg in 2001 de Prix d'Internet du Livre. Dit debuut heeft een record aantal verkopen opgeleverd en Steven Spielberg heeft de rechten gekocht om er een speelfilm van te maken. Duidelijke druk. © NBD Biblion
Romantische literatuur
Tijdens zijn zoektocht naar het laatste schilderij van een beroemde Russische schilder ontmoet een kunstkenner een vrouw van wie hij het gevoel heeft dat hij haar reeds kent uit een vorig leven.