God rijdt met een Porsche : de fysica van de angst - Herregodts, Tom, ....- (Damme : Zorro Uitgeverij, 2017)
‘God rijdt met een Porsche' gaat eigenlijk niet over God en ook niet over een gekend automerk, maar over Angst, geloof in en zorg voor jezelf. De aangename aandacht van zowel sociale media als krant en radio noopte ons de wat saaie titel ‘Fysica van de Angst' tot ondertitel te reduceren. Het God-concept is het resultaat van jarenlang zoeken naar oplossingen voor destructieve Angsten. De bedoeling van dit boek is de lezer een zeer nuchtere en wetenschappelijke kijk op Angst aan te reiken, evenals essentiële handgrepen om er gaandeweg zelf ‘baas' over te worden. Het beschrijft een manier om het beste in jezelf naar boven te brengen. Een handboek om te ontdekken hoe Angst werkt en je negatieve levensloop voorspelt. Maar vooral hoe je deze Angsten zelf kunt en dient te overwinnen. Een antwoord op een zeer moeilijk therapeutisch vraagstuk: het Godconcept. De weg naar innerlijk rust of balans gaat door je Angst heen. Simpel en toch niet zo eenvoudig. Het beschrijft een manier om het beste in jezelf naar boven te brengen. Het is een handboek om te ontdekken hoe Angst werkt en je negatieve levensloop voorspelt.Maar vooral hoe je deze Angsten zelf kunt en dient te overwinnen. Een antwoord op een zeer moeilijk therapeutisch vraagstuk: het Godconcept. Volgens ons één van de moeilijkste concepten in de psychologie of psychiatrie en een essentieel onderdeel voor het gezond managen van je brein of stress-niveau. Kortweg … Brainmanagement
Keywords: Angsten - Fobieën