Opgeruimd leven : roadmap naar tijd en balans - Brumagne, Eva, ....- (Kalmthout : Van Halewyck, 2017)
Voel je je soms overweldigd door je leven omdat je te weinig tijd hebt? Heb je het moeilijk om de dag af te sluiten met een voldaan gevoel? Kom je nooit toe aan wat je echt graag doet? In Opgeruimd leven zet Eva Brumagne je op weg om rust en balans in je leven te scheppen. En dat kan alleen als je keuzes maakt en je goed organiseert: van ontspullen, over bullet journals maken tot technologie voor jou laten werken. Met praktische oefeningen, verfrissende inzichten en handige tips moedigt Eva je aan om na te gaan wat wezenlijk is voor jou en je tijd in te vullen zoals jij het wilt. Volg de roadmap en bereik orde in je huis, op je werk en in je hoofd!
Huishouden
Keywords: Levenskunst