Werkgeluk! : stel vast of een organisatie bij je past - Coolen, Rob, ....- ([s.l.] : Futuro, 2015)
In Werkgeluk! doorloop je de zes stappen die duidelijk maken wat jij nodig hebt om in je werkzame leven gelukkig en succesvol te zijn. Werkgeluk! is mede tot stand gekomen dankzij de bijdrage van dertig topmanagers, die door de auteur zijn geinterviewd. Het boek bevat vele quotes waarin deze managers openhartig vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Auteur Rob Coolen heeft dit boek geschreven met de intentie om anderen te helpen in het vinden van werkgeluk. Rob is lid van de Raad van Bestuur bij de Kamer van Koophandel en was hiervoor werkzaam in diverse management- en directiefuncties in de financiële sector en de mediabranche.
Beschikbaar als e-book in de LEHO-cursus 'Bibliotheek'