Elon Musk : hoe de topman van Spacex en Tesla onze toekomst vormgeeft - Vance, Ashlee, ....- ([Amsterdam] : Lev, 2017)
Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment - een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren. In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.
Keywords: Managers