Schakelen in de netwerkmaatschappij : de invloed van smartphone, blockchain en internet of things op organisatie, communicatie en leiderschap - Donner, Jerphaas, ....- (Rotterdam : Mijnmanagementboek.nl, 2017)
Organisatie, leiderschap en communicatie vragen nieuwe vaardigheden in een wereld die Vluchtig, Onzeker, Exponentieel, Complex, Ambigue en Transparanter is geworden: De VOECAT wereld. 'Schakelen in de Netwerkmaatschappij' beschrijft de veranderingen en geeft managers, organisatie- en communicatiespecialisten handvatten om daar succesvol mee om te gaan. Jerphaas Donner bekijkt de wereld vanuit de netwerktheorie ontwikkeld door onder anderen Everett M, Rogers, Jan van Dijk en Manuel Castells. Hun inzichten helpen om de samenleving beter te begrijpen en je voor te kunnen bereiden op een wereld die nog sneller verandert dan wij ons tot nu toe konden voorstellen.