Mobiele Eenheid : van disruptie naar digitale strategie - De Leij, Brechtje, ....- (Amsterdam : Futuro, 2017)
'De online groei komt op dit moment uit mobiel. Je loopt enorm veel inkomsten mis wanneer jouw bedrijf geen - mobile first - digitale strategie heeft. Voor nu en in de toekomst.' In sneltreinvaart is de wereld in de eenentwintigste eeuw mobiel geworden. De introductie van de smartphone zorgde voor disruptie en nooit eerder heeft een innovatie ons dagelijkse leven en de wereld zo snel op z'n kop gezet. De klant is helemaal 'mobiel ready' en appt en bestelt zich suf, maar veel bedrijven lijken zich dat niet te realiseren. Mobiel is het enige digitale kanaal dat mensen altijd en overal bij zich hebben, en dat kan bedrijven dus uitgelezen kansen bieden. Ondertussen wordt het digitale speelveld snel steeds complexer... In dit boek helpt Brechtje de Leij je met duidelijke voorbeelden en praktische tips om je business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk. Dit boek zorgt ervoor dat jij je organisatie zo kunt inrichten dat je de kansen die mobile biedt, optimaal kunt grijpen. Jouw mobiele strategie zorgt ervoor dat jouw totale digitale strategie naar een hoger plan getrokken wordt. Zo kom je tot een echte Mobiele Eenheid! Over de auteur Brechtje de Leij, ook wel 'lady geek' genoemd, is bekend van haar succesvolle mobiele strategieën bij NU.nl, IceMobile, Jumbo en KLM. Tegenwoordig werkt ze als senior Product Manager bij Marktplaats/eBay en als mobile-expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Daarnaast is Brechtje als social influencer druk bezig met het domineren van de trending topics en is ze in 2016 uitgeroepen tot 'heersende Twitter-vriend' van Quote.
Beschikbaar als e-book in de LEHO-cursus 'Bibliotheek'