Groepsdruk : in 10 stappen naar succesvol teamgedrag - Figee, Annemieke, ....-; Van Rijn, Léonie, ....- (Amsterdam : Futuro Uitgevers, 2015)
In 'Groepsdruk' geven Annemieke Figee en Leonie van Rijn praktische handvatten aan teams en managers om tot duurzame gedragsverandering te komen. Groepsdruk zorgt er vaak voor dat teams oud en ineffectief gedrag in stand houden, ook al weet iedereen dat er betere alternatieven zijn. In dit boek leert u om groepsdruk te herkennen en te beïnvloeden opdat uw team gemakkelijker in beweging komt. Leonie van Rijn is psycholoog en heeft sinds 2012 haar eigen bedrijf. Zij begeleidt teams en managers waarbij de samenwerkingsproblematiek de resultaten in de weg staat. Annemieke Figee is psycholoog en sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf Pirouette. Ze begeleidt managers en teams voor wie zorgzaamheid hoog in het vaandel staat.
Keywords: Teamwork