Kettlebelltraining voor iedereen - Kilpeläinen, Tuomo, ....- ('s Hertogenbosch : Redbox, 2015)
De titel van dit boek maakt direct duidelijk voor wie het boek geschikt is: voor iedereen die zelfstandig of onder begeleiding met kettlebelltraining wil beginnen. Tuomo Kilpeläinen is een top trainer uit Finland. Hij begeleidt legio beroemdheden en topsporters en is een fenomeen op het gebied van kettlebelltraining. Kettlebelltraining is wereldwijd al decennia lang bekend en populair, onder een grote doelgroep. Er was tot op heden geen Nederlandstalig en praktisch boek voor handen om een brede doelgroep van zowel huidige als potentiële kettlebellers te bedienen. Met dit boek komt daar verandering in. Dit boek, afkomstig uit Finland, is gebaseerd op een rijke trainingstraditie en hoogwaardige wetenschappelijke inzichten in training in het algemeen en kettlebelltraining in het bijzonder. Op eenvoudige en heldere wijze wordt deze effectieve trainingsmethode stap voor stap uitgelegd en doorgenomen.
Olli Järvinen - Inge Remmelts
Keywords: Krachttraining