VIPR training voor iedereen! - Bijsterboch, Jaap, ....- ([Den Bosch] : BlackBoxPublishers, 2017)
Dit boek gaat over ViPR, een acroniem voor Vitality, Performance en Reconditioning. Het is een uniek hulpmiddel voor functionele training,met name vanwege de veelzijdigheid. Het is gebaseerd op "whole bodyintegration training" wat inhoudt dat je bij VIPR-training je gehele lichaam geintegreerd belast. Alle spieren zijn actief. VIPR is al jaren succesvol in de Verenigde Staten en Europa. Ook in Nederland en België is het in vrijwel iedere tnessclub en personal training studio te vinden. Met de publicatie van dit Nederlandstalige boek wordt deze prachtige trainingsvorm bereikbaar voor iedereen!
Keywords: Krachttraining