Mini Maxine : didactische fiches. (Averbode : Uitgeverij Averbode/Erasme, 2017)
Mini Maxine neemt de leerlingen mee op een boeiende tocht waarbij plezier in en met het Frans centraal staat. Met de gevarieerde thema's gaat u aan de slag vanaf de 3e kleuterklas. Elk thema bevat vier leuke activiteiten die gemakkelijk uitvoerbaar zijn in de klas en waarin beweging een belangrijke rol speelt. Doorlopende leerlijn van de 3e kleuterklas tot het 6e leerjaar Taalinitiatie Frans aan de hand van boeiende thema's Laagdrempelige en ludieke activiteiten Aantrekkelijke, kindvriendelijke materialen Flexibele en gevarieerde thematische aanpak Ruime (ook audiovisuele) ondersteuning voor de leerkracht
Initiatie Frans in de 3de kleuterklas en de 1ste graad lager onderwijs
Keywords: Frans -- Basisonderwijs