Grafisch ontwerpen : handboek voor grafisch design en nieuwe media - Dabner, David, ....-; Stewart, Sandra, ....-; Vickress, Abbie, ....- (Kerkdriel : Librero, 2018)
Dit boek is een onmisbare handleiding voor iedereen die aspiraties als grafisch ontwerper heeft of zijn vaardigheden op het gebied van visuele communicatie verder wil verbeteren. Deze zorgvuldig opgezette, interactieve cursus bevat gerichte opdrachten en oefeningen. Het boek belicht gedrukte en digitale media, met tijdschriften, kranten, boeken, websites, verpakkingen en reclame. De nieuwste ontwikkelingen binnen de grafische industrie zijn meegenomen in deze geheel herziene versie van Grafisch ontwerpen.
Graphic design school