De kracht van timing : pre-suasion: overtuigen op het beslissende moment - Cialdini, Robert B., 1945- (Amsterdam : Boom, 2018)
De kracht van timing voegt een nieuwe, cruciale dimensie toe aan het proces van overtuigen, die ervoor zorgt dat je invloed blijvend is. Het is een baanbrekend boek: uniek, fascinerend en waanzinnig praktisch. Sinds het verschijnen van de megabestseller Invloed in 1984 geldt Cialdini als dé autoriteit op het gebied van overtuigingskracht. In De kracht van timing laat hij zien dat niet alleen wat je zegt of hoe je het zegt, maar ook wanneer je het zegt, bepaalt of je iemand kunt overtuigen. Hij legt uit hoe je op een creatieve en ethische manier iemands aandacht kunt sturen zodat je boodschap in vruchtbare bodem valt. Aan de hand van boeiende cases en een diepgaand inzicht in de menselijke psyche leert Cialdini je hoe je de zogenoemde 'bevoorrechte momenten' in het overtuigingsproces herkent en hoe je je daarop voorbereidt. Robert B. Cialdini is emeritus hoogleraar psychologie en marketing aan Arizona State University. Van zijn boek Invloed werden wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Daarnaast is Cialdini directeur van Influence at Work. Zie voor meer informatie over de auteur: www.influenceatwork.com 'Invloed van Robert Cialdini is met afstand het boek dat ik het vaakst aanbeveel. De inzichten in De kracht van timing zijn misschien nog wel onthutsender.' - Chip Heath, coauteur Switch en De plakfactor 'De grote sociaal psycholoog Robert Cialdini heeft wederom een tijdloos en onmisbaar boek geschreven over de psychologie van het beïnvloeden. Een absolute aanrader!' - Amy Cuddy, auteur Presence Eerder verschenen als Pre-suasion
Keywords: Beïnvloeden