Ontwikkel je leiderschap : 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en dat van je medewerkers - Aerts, Joël, ....- (Deventer : Vakmedianet Management, 2018)
* Hoe kun je je leiderschap het beste ontwikkelen? * Welke aanpak werkt echt en waar moet je op letten? * Hoe help je anderen bij het ontwikkelen van hun leiderschap? Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen. 'Ontwikkel je leiderschap' is je persoonlijke gids bij het versnellen van jouw leiderschapsontwikkeling én die van anderen. Inspirerend, motiverend en ontnuchterend praktisch! 'Filosoferen over leiderschap is één ding. In de praktijk handen en voeten geven aan je eigen leiderschapsontwikkeling, dat is het echte werk. En dat is waar dit boek je bij gaat helpen. Beloofd.' - Ben Tiggelaar, schrijver, spreker, gedragswetenschapper, bekend van onder meer 'Dromen Durven Doen' en 'MBA in één dag' 'Een helder, praktisch en inspirerend boek over leiderschapsontwikkeling! Hiermee houd je niet alleen de zaag scherp, maar leer je de hele gereedschapskist te onderhouden en maximaal te benutten!' - Gabriël G. Anthonio, bijzonder hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en voorzitter Raad van Bestuur Verslavingszorg Noord-Nederland 'Joël heeft "wat echt werkt" in de praktijk van leiderschapsontwikkeling kernachtig, praktisch en inspirerend bij elkaar gebracht. Hét startpunt voor het ontwikkelen van krachtig leiderschap!' - Ingrid van Tienen, adjunct-directeur ORMIT en expert in talent- en leiderschapsontwikkeling