Billy Elliot - Daldry, Stephen, ....- ([s.l.] : Universal Studios, 2013)
Thema-dvd - Het leven van een mijnwerkerszoon in het noorden van Engeland verandert voorgoed wanneer hij op weg naar zijn boksles in een balletklas terecht komt. Hij neemt deel aan de les, maar houdt het geheim voor zijn vader en bazige broer. Balletlerares Mevrouw Wilkinson (Julie Walters) ziet meteen dat de 11 jarige Billy (Jamie Bell) veel talent heeft. Ze moedigt hem aan om auditie te doen bij de Royal Ballet School in Londen. Billy wil niets liever dan dansen maar zijn familie denkt daar heel anders over.Jamie Bell, Julie Walters en Gary Lewis leveren stuk voor stuk een uitstekende prestatie in dit hartverwarmende en inspirerende verhaal, dat de meest bejubelde film van het jaar werd.
Talen : Frans, Engels Genre : Komedie Type : DVD Publicatiedatum : 23/07/2015 Speelduur : 105 minuten Ondertitels : Nederlands, Frans, Engels Verhouding : 1.85:1 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Stephen Daldry Acteurs : Jamie Bell,Nicola Blackwell,Julie Walters,Jean Heywood,Stuart Wells,Jamie Draven Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <6
EAN : 5050582950281 - Extra's : Breaking Free (making of),Deleted Scenes,The Music