I, Daniel Blake - Loach, Ken, ....- ([s.l.] : Cineart Cineart, 2017)
Thema-dvd - De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug... Zoals we gewend zijn van Loach neemt hij het op voor de gewone man die stand moet houden in het hedendaagse Engeland. Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, DANIEL BLAKE een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.
Talen : Frans, Engels Genre : Drama Label : Cineart Cineart Type : DVD Publicatiedatum : 04/03/2017 Speelduur : 97 minuten Ondertitels : Nederlands, Frans Verhouding : 1.85:1,16:9 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Ken Loach Acteurs : Briana Shann,Hayley Squires,Dylan McKiernan,Sharon Percy,Dave Johns Verpakking : Amaray-type Rating : Alle leeftijden
EAN : 5051083116572