Broken - Norris, Rufus, ....- ([s.l.] : Wild Bunch, 2015)
Thema-dvd - Het leven van de elfjarige Skunk verandert van de ene op de andere dag wanneer ze getuige is van de brute mishandeling van haar buurjongen Rick. De gebeurtenis maakt een einde aan de onschuld in het leven van de vrolijke Skunk. Haar huis, buurt en school, de plekken waar ze zich ooit zo veilig waande, zijn verraderlijk en onvoorspelbaar geworden. Verward zoekt ze troost bij Rick, de vriend bij wie ze altijd terecht kon. Maar ook die zekerheid lijkt niet meer te bestaan.
Talen : Engels Genre : Drama Type : DVD Publicatiedatum : 31/08/2015 Speelduur : 90 minuten Ondertitels : Nederlands, Frans Verhouding : 1.85:1,16:9 Anamorphic Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Rufus Norris Acteurs : Lino Facioli,Bill Milner,Lily James,Tim Roth,Rory Kinnear,Cillian Murphy Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <16
EAN : 8718836861505 - Tim Roth (Pulp Fiction, Reservoir Dogs)